De stiltedag vindt plaats in het Zen Centrum Amsterdam, Binnenkant 39, 1011 BM  Amsterdam.

De leertherapie- en verdiepingsweekenden hebben plaats op Walcheren, Zeeland. ’t Hof Dijkzicht, Kon. Emmaweg 10, 4354KC Vrouwenpolder.

’ t Hof Dijkzicht ligt ongeveer 2 km buiten het dorp in de richting van Oostkapelle, aan de rechterkant van de weg. Graag buiten het hek parkeren: voor de schuur op de stenen,  op het beton in het akkerland links naast het hek of in het gras langs de dijk.

Het dichtstbijzijnde treinstation is Middelburg, vanaf daar het is 12 km fietsen door het Zeeuwse landschap. Het huren van een OV-fiets is daarom zeker een aanrader! Vanaf het station rijdt regelmatig een bus (133) in 25 min naar het dorp. Daar kan je eventueel een fiets huren. In overleg kan je (tegen een kleine vergoeding) worden opgehaald van het station of de bushalte.

Er zijn in ’t Hof twee eenpersoons- en drie tweepersoons slaapkamers en drie badkamers. Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig. Bij meerdere aanvragen voor een eenpersoonskamer wordt ook gebruik gemaakt van een locatie aan de overkant, op 5 minuten loopafstand.

Er wordt vegetarisch gekookt. Als je om medische redenen een dieet volgt, kan je dit op het aanmeldformulier aangeven. Omdat ‘t Hof een kleine keuken heeft, kan er niet met alle voorkeuren rekening worden gehouden. Het is dan ook aan te raden om vooraf te overleggen en zo nodig eigen levensmiddelen mee te nemen.

Het is raadzaam om makkelijk zittende en warme kleding (vest, dikke sokken) mee te nemen en eventueel een deken voor in de meditatiezaal. Kussentjes en matjes zijn aanwezig, maar je kan voor je eigen comfort natuurlijk je kussentje of bankje meenemen.

Binnen in huis mag je alleen op sloffen (graag zelf meenemen) rondlopen, in de meditatiezaal alleen op (schone) sokken. Neem ook stevige (wandel) schoenen mee.

Het natuurgebied Oranjezon ligt in de duinen op 10 min lopen, daar vind je ook de strandovergang.

https://www.hetzeeuwselandschap.nl/natuurgebieden/oranjezon