COMPASSIETRAININGEN

Zie Zee organiseert Compassietrainingen in Amsterdam. De data voor eerstvolgende Compassietraining (trainers Karen en Marije) staan binnenkort op de website. 

 

MINDFULNESS

 MINDFULNESS BASED STRESS REDUCTION

De mindfulnesstraining als verdieping voor behandelaren heeft plaats in het najaar 2021. Deze training heeft als doelgroep (ACT/DGT) hulpverleners in de GGZ. De trainers zijn Marije en Danielle.
ONLINE BIJEENKOMST
Een keer per maand op een maandagavond van 20-21 uur is er een online mindfulness-bijeenkomst voor hulpverleners die een eigen mindfulness-beoefening willen starten of voortzetten.  We mediteren samen en er is ruimte voor vragen en uitwisseling. Iedereen is van harte welkom, of je nu beginnend of gevorderd beent.
De trainer is Marije, stuur een mail als je interesse hebt.
 
 
STILTEDAG
De datum voor de eerste stiltedag van 9.30 u-16.30 u in het Zencentrum, Binnenkant 39, 1011 BM  Amsterdam volgt binnenkort.
De kosten zijn 60,- euro. De trainers zijn Marije en Danielle.
 
 
 

LEERTHERAPIE, – WEEKENDEN EN VERDIEPINGSWEEKENDEN

Zie Zee organiseert een aantal keer per jaar leertherapie- en verdiepingsweekenden in Zeeland. De vierdaagse weekenden (25 u oa VGCt ) in 2022 zijn op 9-12 juni en 22-25 september gepland.

De weekenden zijn zo ingericht dat ze ook uitermate geschikt zijn voor hen die nog niet zo bekend zijn met mindfulnessbeoefening.

.

ONLINE LEERTHERAPIE-GROEP GEBASEERD OP ACT IN DE AVOND (10 uur leertherapie oa VGCt)   Deze heeft online op vijf dinsdagavonden(15, 29 mrt, 12 april, 10 en 24 mei) van 18-21.30 uur.  Er is plek voor 8 deelnemers. De trainers zijn Ellen en Marije.

 

LEERTHERAPIE-WEEKENDEN ACT (15 uur leertherapie oa VGCt)

Het driedaagse ACT weekend is op 8-10 april 2022. De trainers zijn Ellen en Marije.

 

Op aanvraag organiseren we leertherapie(weekenden) voor opleidingsgroepen: stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken

 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.