COMPASSIETRAININGEN

Zie Zee organiseert Compassietrainingen in Amsterdam. De data voor eerstvolgende Compassietraining (trainers Karen en Marije) staan binnenkort op de website. 

 

MINDFULNESS

 MINDFULNESS BASED STRESS REDUCTION

De mindfulnesstraining als verdieping voor behandelaren heeft plaats in het najaar 2022. Deze training heeft als doelgroep (ACT/DGT) hulpverleners in de GGZ. De trainers zijn Marije en Danielle.
ONLINE BIJEENKOMST
Een keer per maand op een maandagavond van 20-21 uur is er een online mindfulness-bijeenkomst voor hulpverleners die een eigen mindfulness-beoefening willen starten of voortzetten.  We mediteren samen en er is ruimte voor vragen en uitwisseling. Iedereen is van harte welkom, of je nu beginnend of gevorderd beent.
De trainer is Marije, stuur een mail als je interesse hebt.
 
 
STILTEDAG
De datum voor de eerste stiltedag van 9.30 u-16.30 u in het Zencentrum, Binnenkant 39, 1011 BM  Amsterdam volgt binnenkort.
De kosten zijn 60,- euro. De trainers zijn Marije en Danielle.
 
 
LEVEN VANUIT JE KERNWAARDEN

De vervolgtraining Leven vanuit je Kernwaarden in het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam heeft plaats op maandagavonden 31 oktober, 14 en 28 november en 12 december van 19 tot 21.30 uur.  tussen 19.00 u -21.30 uur. De kosten zijn 295, – euro.

Deze training bestaat uit vier bijeenkomsten van 2,5 uur. In die bijeenkomsten zullen we aandacht besteden aan het bepalen van je belangrijkste waarden en hoe deze om te zetten in waarde-gericht gedrag. Daarnaast zullen we oefenen met mindfulness-vaardigheden, toegespitst op het effectief omgaan met lastige emoties en gedachten. We zullen veel praktische oefeningen doen, zowel tijdens als tussen de sessies door. Na de training heb je een set van strategieën om op eigen kracht verder te gaan met het vormgeven van je leven zoals jij dat van binnenuit het liefste wil.

Deze training is bedoeld voor iedereen die eerder een achtweekse mindfulness­training heeft doorlopen, zich graag wil bezinnen op datgene wat het leven voor haar/hem de moeite waard maakt en dat graag nog actiever vorm wil geven. De trainers zijn Marije en Margot van Stee.

Terugkomavond Leven vanuit je kernwaarden

Heb jij in de afgelopen jaren de training Leven vanuit je kernwaarden gevolgd (een vervolgtraining gebaseerd op ACT, Acceptance and Commitment Therapy)? Dan ben je van harte welkom op de eerste terugkomavond Leven vanuit je kernwaarden die ik organiseer met Margôt van Stee. Margôt  is arbeids- en organisatie psycholoog en ervaren mindfulness-trainer en -docent met wie ik de training Leven vanuit je kernwaarden geef.
Wat mag je verwachten? Deze bijeenkomst biedt je de gelegenheid om je opnieuw te bezinnen op je kernwaarden. Wat waren die ook alweer en in hoeverre leef je daar nu naar? Of ben je inmiddels misschien tot nieuwe inzichten gekomen? Daarnaast zullen we gezamenlijk mediteren en zal je kennismaken met nieuwe oefeningen.
De avond vindt plaats op dinsdagavond 20 september van 18.30 tot 21.30 uur op het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam. De kosten bedragen 40 euro. Zie voor aanmelden voor de training en terugkomavond Leven vanuit je kernwaarden en meer informatie Leven vanuit je kernwaarden met mindfulness (centrumvoormindfulness.nl)

 

LEERTHERAPIE, – WEEKENDEN EN VERDIEPINGSWEEKENDEN

Zie Zee organiseert een aantal keer per jaar leertherapie- en verdiepingsweekenden in Zeeland.

Het volgende  weekend (25 u oa VGCt ) in 2022 is op 22-25 september (nog 1 plek) gepland.

De weekenden zijn zo ingericht dat ze ook uitermate geschikt zijn voor hen die nog niet zo bekend zijn met mindfulnessbeoefening.

.

ONLINE LEERTHERAPIE-GROEP GEBASEERD OP ACT IN DE AVOND (10 uur leertherapie oa VGCt).  Deze heeft online plaats op vijf dinsdagavonden vanaf januari 2023 van 18-21.30 uur.  Er is plek voor 8 deelnemers. De trainers zijn Ellen en Marije.

 

LEERTHERAPIE-WEEKENDEN ACT (15 uur leertherapie oa VGCt)

Het driedaagse ACT weekend is op 11-13 november 2022. De trainers zijn Ellen en Marije.

 

Op aanvraag organiseren we leertherapie(weekenden) voor opleidingsgroepen: stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken

 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.