COMPASSIETRAININGEN

Zie Zee organiseert Compassietrainingen in Amsterdam. De data voor eerstvolgende Compassietraining (trainers Karen en Marije) staan binnenkort op de website. 

 

Mini-retraite mindfulness & zelfcompassie

Met enige regelmaat organiseert Marije een mini-retraite mindfulness en zelfcompassie met Margôt van Stee. Deze dag staat open voor iedereen die een mindfulnesstraining en/of een compassietraining heeft gedaan (MSC of MBCL).Datum & tijd 2024 volgt/ 10:30 tot 16:30 uur

 

MINDFULNESS TRAINING: DIEPERE MINDFULNESS

Deze mindfulnesstraining als verdieping voor behandelaren heeft plaats in Amsterdam op zes maandagavonden in maart-april 2024. Deze training heeft als doelgroep hulpverleners in de GGZ. De trainer is Marije.
 
 
 
 
STILTEDAG

De stiltedag heeft plaats op vrijdag 12 april van 10.00 tot 16.00 u bij het Zencentrum, Binnenkant 39, 1011 BM Amsterdam

Je kunt je ook apart voor deze dag aanmelden, als je al eerder een mindfulnesstraining hebt gevolgd. Ook kan je iemand die ervaring heeft meenemen. 

Als je ervaring hebt met mindfulness of ACT en je wil je beoefening verdiepen of weer oppakken ben je ook van harte welkom om aan te sluiten.

De kosten zijn 40,- euro. De begeleiding vindt plaats door Marije en Nina.
 
 
ACT: een verdieping na de mindfulnesstraining

De data voor de vervolgtraining ACT volgen binnenkort.

Deze training bestaat uit vier bijeenkomsten van 2,5 uur. In die bijeenkomsten zullen we aandacht besteden aan het bepalen van je belangrijkste waarden en hoe deze om te zetten in waarde-gericht gedrag. Daarnaast zullen we oefenen met mindfulness-vaardigheden, toegespitst op het effectief omgaan met lastige emoties en gedachten. We zullen veel praktische oefeningen doen, zowel tijdens als tussen de sessies door. Na de training heb je een set van strategieën om op eigen kracht verder te gaan met het vormgeven van je leven zoals jij dat van binnenuit het liefste wil.

Deze training is bedoeld voor iedereen die eerder een acht weekse mindfulness­training heeft doorlopen, zich graag wil bezinnen op datgene wat het leven voor haar/hem de moeite waard maakt en dat graag nog actiever vorm wil geven. De trainers zijn Marije en Margot van Stee.

aanmelden

http://margotvanstee.nl/

Terugkomavond ACT/Leven vanuit je kernwaarden

Heb jij in de afgelopen jaren de training ACT/Leven vanuit je kernwaarden gevolgd (een vervolgtraining gebaseerd op ACT, Acceptance and Commitment Therapy)? Dan ben je van harte welkom op de volgende terugkomavond  die ik organiseer met Margôt van Stee. Margôt  is arbeids- en organisatie psycholoog en ervaren mindfulness-trainer en -docent met wie ik de training Leven vanuit je kernwaarden geef.
Wat mag je verwachten? Deze bijeenkomst biedt je de gelegenheid om je opnieuw te bezinnen op je kernwaarden. Wat waren die ook alweer en in hoeverre leef je daar nu naar? Of ben je inmiddels misschien tot nieuwe inzichten gekomen? Daarnaast zullen we gezamenlijk mediteren en zal je kennismaken met nieuwe oefeningen.
De avond vindt plaats op een dinsdagavond 18.30 tot 21.30 uur  in Amsterdam. De kosten bedragen 40 euro. Zie voor aanmelden voor de training en terugkomavond ACT/Leven vanuit je kernwaarden en meer informatie: 

http://margotvanstee.nl/

 

LEERTHERAPIE, – WEEKENDEN EN VERDIEPINGSWEEKENDEN

Zie Zee organiseert een aantal keer per jaar leertherapie- en verdiepingsweekenden in Zeeland.

Het volgende weekend  Compassie en Innerlijke patronen (25 u oa VGCt en NVP, met leertherapeuten Marije en Karen) is op 30 mei-2 juni 2024

De weekenden zijn zo ingericht dat ze ook uitermate geschikt zijn voor hen die nog niet zo bekend zijn met mindfulnessbeoefening.

.

LEERTHERAPIE-WEEKENDEN ACT (15 of 25 uur leertherapie oa VGCt)

Het 4 daagse ACT weekend is 20-23 juni 2024. De trainers zijn Ellen en Marije.

Op aanvraag organiseren we leertherapie(weekenden) voor opleidingsgroepen: stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.