COMPASSIETRAININGEN

Zie Zee organiseert Compassietrainingen in Amsterdam. De data voor eerstvolgende Compassietraining staan binnenkort op de website. Bij voldoende aanmeldingen online op maandagavonden. Stuur even een mail als je belangstelling hebt.

 

 
MINDFULNESS BASED STRESS REDUCTION
De mindfulnesstraining als verdieping voor behandelaren heeft plaats in het najaar 2021. Deze training heeft als doelgroep (ACT/DGT) hulpverleners in de GGZ. De trainers zijn Marije en Danielle.
 
Een keer per maand op een maandagavond van 20-21 uur is er een online mindfulness-bijeenkomst voor hulpverleners die een eigen mindfulness-beoefening willen starten of voortzetten.  We mediteren samen en er is ruimte voor vragen en uitwisseling. Iedereen is van harte welkom, of je nu beginnend of gevorderd bent. De eerstkomende  data zijn 10 mei en 7 juni 2021.
De trainer is Marije, stuur een mail als je interesse hebt.
 
 
De datum voor de eerste stiltedag is in 2021 van 9.30 u-16.30 u in het Zencentrum, Binnenkant 39, 1011 BM  Amsterdam
De kosten zijn 25,- euro. De trainers zijn Marije en Danielle.
(deelname kan ook online, graag een mail sturen voor meer info)
 
 
 

LEERTHERAPIEWEEKENDEN EN VERDIEPINGSWEEKENDEN

Zie Zee organiseert een aantal keer per jaar leertherapie- en verdiepingsweekenden in Zeeland. De weekenden voor 2021 zijn  op  17-20 juni en  23-26 september gepland.

De weekenden zijn zo ingericht dat ze ook uitermate geschikt zijn voor hen die nog niet zo bekend zijn met mindfulnessbeoefening.

.

LEERTHERAPIE-GROEP GEBASEERD OP ACT IN DE AVOND (15 uur)   Deze heeft plaats in Amsterdam op vijf maandagavonden 18-21.30 uur. (Dit najaar bij voldoende interesse mogelijk online, data -ook voor de bijbehorende stiltedag- volgen binnenkort). De datum voor de bijbehorende stiltedag op een vrijdag van 9.30 u-16.30 uur in 2021 volgt. Er is plek voor 6-8 deelnemers. 

 

VERVOLG-WEEKENDEN (telt als 10 uur leertherapie)                                

Het twee-daagse vervolg-weekend (geschikt voor hen die al een leertherapie-groep of -weekend of een compassietraining hebben gevolgd) is in oktober 2021.

 

Op aanvraag organiseren we leertherapie(weekenden) voor opleidingsgroepen: stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken

 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.