COMPASSIETRAININGEN

Zie Zee organiseert Compassietrainingen in Amsterdam. De data voor eerstvolgende Compassietraining staan binnenkort op de website.

 

 
MINDFULNESS BASED STRESS REDUCTION
De mindfulnesstraining als verdieping voor ACT behandelaren heeft plaats in het najaar. Deze training heeft als doelgroep (ACT/DGT) hulpverleners in de verslavingszorg. De trainers zijn Marije en Danielle.
 
Elke woensdagavond van 20-21 uur is er een online mindfulness-bijeenkomst voor hulpverleners. De trainer is Marije, stuur een mail als je interesse hebt.
 
 
De datum voor de eerste stiltedag is 12 juni 2020 van 9.30 u-16.30 u in het Zencentrum, Binnenkant 39, 1011 BM  Amsterdam
De kosten zijn 25,- euro inclusief soep, graag iets meenemen voor de gezamenlijke lunch. De trainers zijn Marije en Danielle.
(vindt waarschijnlijk online plaats, graag een mail sturen voor meer info)
 
 
 

LEERTHERAPIEWEEKENDEN EN VERDIEPINGSWEEKENDEN

Zie Zee organiseert een aantal keer per jaar leertherapie- en verdiepingsweekenden in Zeeland. De data voor 2020 zijn: 18-21 juni (afgelast) en 24-27 september. 

De weekenden zijn zo ingericht dat ze ook uitermate geschikt zijn voor hen die nog niet zo bekend zijn met mindfulnessbeoefening.

.

LEERTHERAPIE-GROEP GEBASEERD OP ACT IN DE AVOND (15 uur)   Deze heeft plaats  in Amsterdam op maandagavonden 11, 18 en 25 mei, 8 en 29 juni van 18- 21.30 uur. (verzet naar het najaar, data -ook voor de stiltedag- volgen binnenkort). De bijbehorende stiltedag is op vrijdag 12 juni van 9.30-16.30 u. Er is plek voor 6-8 deelnemers. 

VERVOLG-WEEKENDEN (telt als 10 uur leertherapie)                                Het twee-daagse vervolg-weekend (geschikt voor hen die al een leertherapie-groep of -weekend of een compassietraining hebben gevolgd) is op 23 en 24 oktober 2020.

 

Op aanvraag organiseren we leertherapie(weekenden) voor opleidingsgroepen: stuur een e-mail om de mogelijkheden te bespreken

 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.