” Hoe maak je een zelf-zorgpad aan?”

Hieronder vind je het inschrijfformulier voor de verschillende activiteiten en vormen van leertherapie.

De kosten voor deelname aan een stiltedag zijn € 60,-. Dit is inclusief koffie, thee en soep.

De kosten voor de ACT leertherapiegroep zijn € 695,-. Dit is inclusief koffie, thee, hand-outs en deelname aan de stiltedag. De leertherapie voldoet aan 10 sessies erkend door oa VGCt. Elke groep bestaat uit 6-8 deelnemers. Het is geen groepstherapie maar individuele leertherapie waar uitwisseling in de groep kan dienen als verdieping.  Inzichten ontstaan door de eigen ervaring en de uitwisselingen in de groep. Deelnemers zijn vrij in wat en hoeveel ze met elkaar delen en ook tijdens deze groep hoeven ze niet de problemen van anderen op te lossen. Wel kunnen ze elkaar ondersteunen door ook in de uitwisselingen mindfulness en compassie te beoefenen.

Wanneer je voorafgaand aan deelname aan de groeps-leertherapie al weet dat je 1 of meerdere avonden niet aanwezig zult zijn adviseren we je om niet deel te nemen en in te stromen in een latere groep.
Wanneer gedurende het groepsleertherapie je onverwachts 1 avond mist door prive-omstandigheden je deze kunt inhalen in 2 individuele sessies. Kosten van deze 2 individuele inhaalsessies zijn € 125,-. Deze kosten komen bovenop de kosten voor de groepstherapie.

De kosten voor het drie-daagse ACT weekend zijn €995,-  per persoon. Dit weekend voldoet aan 15 sessies leertherapie oa erkend door VGCt. Het weekend begint op vrijdag om 16.30 uur en eindigt op zondag om 13 uur.

Wanneer je je tegelijk voor de leertherapiegroep (inclusief stiltedag) en het drie-daagse weekend inschrijft betaal je  €1595,- euro. Deze combinatie voldoet aan 25 u leertherapie.

De kosten voor het vier-daagse weekend zijn €1495,- . De leertherapie voldoet aan 25 sessies. Het weekend begint op donderdag om 14.30 u,  aankomst vanaf 13.30 u. Het weekend eindigt op zondag om 14.00 u na de lunch.

  • De kosten voor de weekenden zijn inclusief verblijf op een twee-persoonskamer, de maaltijden en koffie/thee
  • Er zijn een-persoonskamers en twee-persoonskamers. Douches en wc ’s zijn aangrenzend aan of op de gang vlak naast de slaapkamer.  Voor verblijf op een een-persoonskamer wordt € 120,- euro extra gerekend.  Bij veel aanvragen voor een een-persoonskamer wordt soms gebruik gemaakt van kamers in een locatie op 5 minuten loopafstand.
  • Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. Neem voor het gemak eventueel je eigen meditatiekussentje of -bankje, sloffen, dikke sokken, een klokje, een omslagdoek of deken en warme, gemakkelijk zittende kleding mee (als het weer het toe laat gaan we ’s ochtends mindful bewegen in de boomgaard) en stevige (wandel) schoenen.
  • Mocht je om budgettaire of andere redenen liever in je eigen tent, camper of achter in de tuin in de geïsoleerde blokhut (geen electriciteit, geen stromend water, wel met houtkachel!) slapen, dan kan dat: neem vooral even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Er wordt vegetarisch gekookt, als je om medische redenen een dieet volgt, kan je dit op het aanmeldformulier aangeven. De keuken van ‘t Hof is niet toegerust om met alle voorkeuren of diëten rekening te houden. Het is dan ook aan te raden om vooraf te overleggen en zo nodig eigen levensmiddelen mee te nemen.

Je inschrijving is definitief als je € 150,- euro aanbetaling hebt overgemaakt op  rek NL63ABNA0504794701 ten name van K.Konijn/Zie Zee, ovv de datum en leertherapie/verdiepingsweekend. Hierna krijg je – als bevestiging – per e-mail een factuur voor het gehele bedrag. Na aftrek van de aanbetaling kan het restbedrag uiterlijk drie weken voor aanvang van het weekend  worden overgemaakt.

Bij voortijdige annulering van de leertherapie of het weekend hanteren we de volgende regel: als de annulering acht of meer weken van tevoren wordt doorgegeven dan wordt de aanbetaling teruggestuurd (verminderd met  € 25,- administratiekosten). Als de annulering vier tot acht weken van tevoren is dan kan de aanbetaling niet meer teruggevorderd worden; bij annulering binnen vier weken voor aanvang van de leertherapie of het weekend wordt 80% van het deelnametarief in rekening gebracht.